Paascampagne voor Cuba - Viva Salud

Paascampagne voor Cuba

De coronacrisis toont aan hoe Cuba erin slaagt zijn bevolking te beschermen dankzij een goed uitgedokterd plan. Toch is de strijd tegen het virus niet eenvoudig voor een land met weinig middelen. Daarom steunen we de Cubaanse gezondheidswerkers in hun strijd tegen corona.

Onze paaseierenverkoop is intussen afgelopen, maar je kan de campagne nog steunen met een online gift of overschrijving op rekeningnummer van Viva Salud BE15 0010 4517 8030 (mededeling “medische hulp 2021”). 


Help Cuba helpen
Campagne

Help Cuba helpen

De coronacrisis toont aan hoe Cuba erin slaagt zijn bevolking te beschermen dankzij een goed uitgedokterd plan, maar de strijd tegen het virus is niet eenvoudig voor een land met weinig middelen. Daarom steunen we met de paaseierenverkoop dit jaar de Cubaanse gezondheidswerkers in hun strijd tegen corona. Draag jij ook een eitje bij?

Meer lezen
Recht op gezondheid: Cuba en de Filipijnen
Documentaire

Recht op gezondheid: Cuba en de Filipijnen

Cuba is wereldberoemd om haar uitmuntende publieke gezondheidszorg. Deze is bovendien volledig gratis voor haar bevolking. In de Filipijnen is toegang tot gezondheidszorg niet zo vanzelfsprekend. Hoe kan het recht op gezondheid voor iedereen gegarandeerd worden, zelfs in ontwikkelingslanden?

Meer lezen