Doe mee met de Opération 11.11.11 - Viva Salud
Opération 11.11.11

Doe mee met de Opération 11.11.11

Draag bij tot een rechtvaardige en duurzame wereld, koop de producten van de Opération 11.11.11.

Ook dit jaar neemt Viva Salud deel aan de Opération 11.11.11 ten voordele van sociale organisaties over de hele wereld!

Door chocolade, speculaas, pralines, heerlijke cookies of prachtige kalenders te kopen help je ons onze partnerorganisaties in de Filipijnen, de DR Congo en Palestina te steunen.

Voor bedrijven

Wil je je team verrassen met Kerstmis of Sinterklaas? Vul het online formulier in en we leveren rechtstreeks op het adres dat je op het formulier vermeldt.

Bekijk Bekijk de productencatalogus op de site van CNCD-11.11.11.

Let op, om een deel van de opbrengst bij Viva Salud te doen terechtkomen, vragen we je erop te letten de Viva Salud code in alle communicatie te vermelden : in de commentaar van het bestelformulier, maar ook in de mededeling van de bankoverschrijving.

LDe Viva Salud code: ONB/1061/1210/2.

Wacht niet te lang, bestellen kan tot 12 november voor de Sinterklaaschocolade en speculaas en tot 6 december voor de Kerstchocolade.

Wanneer je een bestelling plaatst, vragen we je ook vriendelijk een mail te sturen naar Julie met vermelding van de bestelde hoeveelheden.

Voor particulieren

Het bestelformulier is enkel bedoeld voor bedrijven. Als je als particulier een bestelling wil plaatsen kan dat ook: Viva Salud plaatst dan een groepsbestelling.

Stuur een mail naar Julie met vermelding van de producten en gewenste hoeveelheden: julie@vivasalud.be.

Je kan je pakket ophalen op het kantoor van Viva Salud (Haachtsesteenweg 53, 1210 Brussel). Je krijgt bericht via mail wanneer het pakket klaarligt.

Hier vind je alle info over de Opération 11.11.11.