Only Fighters Win

Met de campagne ‘Only Fighters Win’ gooien we ons in de strijd om sociale bewegingen wereldwijd te steunen. De helden van de zorgsector staan niet alleen. Ze krijgen de steun van sociale bewegingen in verschillende sectoren. Allemaal helden van de zorg!

Campagnedossier

De coronacrisis raakt iedereen. Toch is de impact niet voor iedereen gelijk. Om de pandemie in te dijken nemen regeringen wereldwijd ingrijpende maatregelen. In sommige landen komen mensenrechten en sociale bewegingen daardoor onder druk. Nochtans is hun werk meer dan ooit nodig nu het recht op gezondheid van zoveel mensen in gevaar is. Maar de coronapandemie is niet alleen een crisis, het is ook een kans om te bouwen aan een gezonde samenleving.


Steun onze helden

Viva Salud ondersteunt sociale bewegingen in hun strijd voor het recht op gezondheid. Je kan ons werk steunen:

  • met een online gift op onze actiepagina
  • met een gift via overschrijving op het rekeningnummer van Viva Salud BE17 5230 8138 7321 met mededeling “OFW” (giften vanaf €40 geven recht op een fiscaal attest)
  • met een maandelijkse gift als bondgenoot, zo steun je ons werk structureel


Waarom ze het doen…

Jongeren in Gaza sensibiliseren tijdens coronapandemie
Getuigenis

Gaza: samen in actie tegen corona

Het aantal nieuwe besmettingen met het coronavirus blijft toenemen in de Gazastrook, een overbevolkte regio die al 14 jaar onder Israëlische blokkade leeft. Onze partner UHWC doet al het mogelijke om de coronagolf in te perken.

Meer lezen

Doe mee