Sport voor Viva Salud - Viva Salud

Sport voor Viva Salud

Loop, wandel, zwem of fiets je graag? Kortom, ben je sportief of wil je wel eens een sportieve uitdaging aangaan voor het goede doel? We brengen je graag op ideeën!

Meer fun, meer solidariteit

Elk jaar nemen we met Viva Salud deel aan enkele grote sportevents met een ploeg van enthousiastelingen die zich voor hun inspanning laten sponsoren voor Viva Salud. Samen sporten is niet alleen meer fun maar ook meer solidariteit met sociale bewegingen die strijden voor het recht op gezondheid en sociale rechtvaardigheid.

Je hoeft geen topsporter te zijn om mee te doen!

Aankomende grote sportieve evenementen

Op 18 maart 2022 vindt de Palestina Marathon plaats in Bethlehem. Duizenden lopers van over heel de wereld vestigen daar de aandacht op de vrijheid van beweging, die in Palestina met de voeten getreden wordt. Als de omstandigheden het toelaten reizen we met een groep geëngageerde lopers naar Palestina voor de meest symbolische race ter wereld. We lopen door de straten van het oude Bethlehem, langs de Israëlische checkpoints, de Apartheidsmuur en vluchtelingenkampen.

Wil je mee met ons op dit onvergetelijk avontuur? Meld je hier aan!

Loop je liever dichter bij huis? Geen probleem ! Viva Salud is aanwezig met een ploeg op 27 maart op de Gent Marathon. We staan ook aan de start van de 20 km door Brussel op 29 mei.

Of zoek je andere sportevents in jouw buurt? We zullen binnenkort een wedstrijdkalender bezorgen. Je kan voor elk sportief event fondsen inzamelen voor Viva Salud (zie hieronder).

Welke ondersteuning krijg ik als sporter?

  • je krijgt een loopshirt van Viva Salud
  • je krijgt een persoonlijke actiepagina, tips en tricks en een persoonlijke begeleiding om sponsoring te vinden voor jouw inspanning

Voor de 20km door Brussel zorgen we ook:

  • voor je inschrijving (het inschrijvingsgeld schrijf je over op rekening van Viva Salud)
  • voor een plek dichtbij de start waar je je kan omkleden en je nadien kan uitblazen en genieten van een drankje en een hapje

Organiseer je eigen sportieve inzamelactie

Neem je deel aan een sportief event en laat je je graag sponsoren voor Viva Salud? Dat kan uiteraard. Neem contact op jasper@vivasalud.be.

Blijf op de hoogte

  • Blijf op de hoogte van de sportactiviteiten met Viva Salud en sluit je aan bij ons Viva Salud Running Team op Facebook.
  • Schrijf je via het online formulier in voor updates via e-mail over onze sportactiviteiten.