Sport voor Viva Salud

Loop, wandel, zwem of fiets je graag? Kortom, ben je sportief of wil je wel eens een sportieve uitdaging aangaan voor het goede doel? We brengen je graag op ideeën!

Meer fun, meer solidariteit

Elk jaar nemen we met Viva Salud deel aan enkele grote sportevents met een ploeg van enthousiastelingen die zich voor hun inspanning laten sponsoren voor Viva Salud. Samen sporten is niet alleen meer fun maar ook meer solidariteit met sociale bewegingen die strijden voor het recht op gezondheid en sociale rechtvaardigheid.

Je hoeft geen topsporter te zijn om mee te doen!

Welke ondersteuning krijg ik als sporter?

  • je krijgt een loopshirt van Viva Salud
  • je krijgt een persoonlijke actiepagina, tips en tricks en een persoonlijke begeleiding om sponsoring te vinden voor jouw inspanning

Voor de 20km door Brussel zorgen we ook:

  • voor je inschrijving (het inschrijvingsgeld schrijf je over op rekening van Viva Salud)
  • voor een plek dichtbij de start waar je je kan omkleden en je nadien kan uitblazen en genieten van een drankje en een hapje

Organiseer je eigen sportieve inzamelactie

Neem je deel aan een sportief event en laat je je graag sponsoren voor Viva Salud? Dat kan uiteraard. Neem contact op steffi@vivasalud.be.

Blijf op de hoogte

  • Blijf op de hoogte van de sportactiviteiten met Viva Salud en sluit je aan bij ons Viva Salud Running Team op Facebook.
  • Schrijf je via het online formulier in voor updates via e-mail over onze sportactiviteiten.