België

In België organiseren we vormingen en campagnes en mobiliseren we onze achterban. We ondersteunen en versterken ook strijdbare sociale organisaties die opkomen voor echte maatschappelijke verandering voor het recht op gezondheid. Samen staan we sterker om te wegen op het beleid.

Meer lezen

Democratische Republiek Congo

In Congo ondersteunen we de uitbouw van een sterke beweging voor het recht op gezondheid die strijdt voor gezonde leefomstandigheden en sociale rechtvaardigheid en kan wegen op het lokale en nationale beleid.

Meer lezen
manifestation against privatization of health care

Filipijnen

Het recht op gezondheid en de toegang tot gezondheidszorg blijven een uitdaging in de Filipijnen. Lees meer over het werk van onze partners en de acties die worden georganiseerd.

Meer lezen
Palestine youth network

Palestina

In Palestina ondersteunen we onze partners om jongeren te organiseren in bewegingen en aan te zetten tot acties voor het recht op gezondheid.

Meer lezen
PHM People's Health Assembly 4

Internationaal

Viva Salud is actief in de People’s Health Movement (PHM), een wereldwijd netwerk voor het recht op gezondheid. Met dat netwerk strijden we voor een brede basisgezondheidszorg en de sociale, economische en ecologische voorwaarden voor een goede gezondheid wil verbeteren.

Meer lezen