Webinars Only Fighters Win

In het kader van onze campagne ‘Only Fighters Win’ organiseerden we enkele niet te missen webinars met sprekers van sociale bewegingen wereldwijd. Je kan ze hier allemaal herbekijken.

Het belang van sociale bewegingen voor gezondheidszorg

We trapten onze campagne af met een webinar op zaterdag 19 september in samenwerking met partners uit Congo, de Filipijnen en Palestina en ManiFiesta.

Sprekers zijn Billy Mwangaza (Etoile Du Sud, Congo), Firas Jaber (Al Marsad, Palestina), Dr. Joshua San Pedro (Council for Health and Development, Filipijnen) en Isabelle Vanbrabant (Cubanismo, België). GVHV zal het gesprek modereren.

De webinar vond plaats in het Engels en Frans.

Geen lockdown op mensenrechten

Voor onze webinar op 7 oktober nodigden we Cristina Palabay, van de Filipijnse mensenrechtenorganisatie Karapatan en Hanan W. Husein van de Palestijnse organisatie Bisan Center for Research and Development uit voor een gesprek over mensenrechtenschendingen die gebeuren onder het mom van veiligheidsmaatregelen.

De webinar vond plaats in het Engels.

Hoe komen we coronaproof op voor onze rechten?

Tijdens deze webinar gingen verschillende bewegingen met elkaar in gesprek over hoe je tijdens een lockdown op een veilige manier kan opkomen voor je rechten. We wisselden ervaringen en tips uit en leerden zo bij van elkaar!

Deze webinar vond plaats in het Engels.