Standaard | Viva Salud

Steun onze helden met je eigen actie

Wil je graag je eigen actie organiseren om de helden van de zorg in de verf te zetten? Super! We helpen je graag bij het opzetten van je activiteit. We geven je alvast enkele tips & tricks.

Meer lezen

Bestel jouw favoriete mondmasker!

In het kader van de campagne ‘Only Fighters Win’ ontwikkelden we mondmaskers met 4 verschillende hashtags. Stem en maak kans op een van de 50 exemplaren die we wegschenken.

Meer lezen

Webinars Only Fighters Win

In het kader van onze campagne ‘Only Fighters Win’ organiseerden we enkele niet te missen webinars met sprekers van sociale bewegingen wereldwijd. Herbekijk ze hier.

Meer lezen

Allemaal helden van de zorg

De helden van de zorgsector staan niet alleen. Met de campagne ‘Only Fighters Win’ steunen we sociale bewegingen in hun strijd voor het recht op gezondheid wereldwijd.

Meer lezen

Getuigenis: Wat is er aan de hand in Libanon?

Joaquim is vrijwilliger bij Viva Salud en ging driemaal naar Libanon in het kader van een solidariteitsreis. Na de explosie van 4 augustus kroop hij in de pen om te spreken over zijn geliefde Libanon en op te roepen tot internationale solidariteit.

Meer lezen

Gemengde resultaten op de “COVID-19 Wereldgezondheidsbijeenkomst”

Op de 73ste Wereldgezondheidsbijeenkomst zetten de Verenigde Staten hun aanval op China en de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) voort. De WHO erkende immunisatie als wereldwijd publiek gezondheidsgoed, maar liet na hetzelfde te doen voor vaccins. Als onderdeel van het WHO Watch-programma vat de People’s Health Movement de belangrijkste uitkomsten van de bijeenkomst samen.

Meer lezen