Locatie :
Brussel, België

Datum :
26 mei 2024

De 20 km door Brussel is slachtoffer van zijn eigen succes, dus we hebben de inschrijvingen dit jaar vroegtijdig moeten sluiten. Bedankt aan de 54 deelnemers die zich bij ons hebben aangesloten: We zien elkaar aan de startlijn op 26 mei!

Afspraak op zondag 26 mei 2024!

Nam jij al eerder deel aan de 20km door Brussel? Loop je graag of houd je meer van wandelen? Voor ons maakt het niet uit: we nodigen je van harte uit om de uitdaging van de bekende 20km door Brussel samen met ons aan te gaan! Deze legendarische wedstrijd biedt een kans om je grenzen te verleggen, maar daarnaast ook om je in te zetten voor een goed doel.

Waarom zou ik me inschrijven met Viva Salud?

In de eerste plaats voor de sfeer! Voor de wedstrijd verzamelen we in een zaaltje dichtbij de start. Daar ontvang je je loopnummer, een t-shirt en een stevig ontbijt. Achteraf bieden we je daar ook een lekkere en gezellige lunch aan.

Je inschrijven met Viva Salud betekent je inzetten voor de strijd voor het recht op gezondheid. Sluit je aan bij #TeamViva voor een ervaring vol solidariteit en teamwork!

Loop (of wandel) voor het recht op gezondheid!

Solidariteit is de basis van onze gezamenlijke deelname aan de 20km door Brussel. Je engageert je bij je inschrijving dan ook  om minstens 200 euro per persoon in te zamelen voor onze partners in Palestina, de DR Congo en de Filipijnen. Met het geld steun je ook onze campagne Zorgen voor de zorg voor betere werkomstandigheden in de zorgsector.

Maak je geen zorgen, wij ondersteunen je bij deze extra uitdaging! We bezorgen je regelmatig tips en gepersonaliseerd advies voor jouw fondsenwerving. We bieden daarnaast ook de mogelijkheid om samen te trainen voor de grote dag. Meer dan ooit hebben onze partners nood aan jouw steun, zeker in Palestina. Iedere inschrijving en donatie telt!

Wat je krijgt:

Heb je nog vragen? Aarzel niet om Steffi te contacteren: steffi@vivasalud.be of 02/209 23 65.

Bedrijven en de 20km door Brussel

Wil je graag als bedrijf deelnemen? Dat kan door officiële sponsor te worden en je werknemers te engageren voor onze strijd voor het recht op gezondheid wereldwijd!

Dit evenement biedt jouw bedrijf:

  • Een versterking van de teamspirit!
  • Een gezamenlijke solidaire en sportieve uitdaging!
  • De mogelijkheid om sociale bewegingen wereldwijd te steunen die toegang tot gezondheidszorg verbeteren

Mijn team sluit zich aan!