Locatie :
Brussel, België

Datum :
23 april 2023

Om te strijden voor het recht op gezondheid, nodigt Viva Salud jullie uit op de allereerste closet sale op 23 april!

We verwelkomen jullie graag bij ons op kantoor (Haachtstraat 53, 1210 Sint-Joost-ten-Node, vlakbij het metrostation Kruidtuin en het station Brussel-Noord) van 11 tot 17 uur met een hapje en drankje!

We willen van deze gelegenheid gebruik maken om met jullie in gesprek te gaan over ons engagement en onze ambities op het vlak van publieke gezondheid. Kom gerust langs met al jullie vragen, het Viva Salud team staat klaar om deze te beantwoorden! Daarnaast willen we geld inzamelen voor onze aankomende campagne die half mei van start gaat.

Het doel van de nieuwe campagne? De werknemers in de gezondheidszorg steunen in hun strijd voor betere werkomstandigheden, de gevolgen van de privatisering in de gezondheidszorg laten zien en de daarbij horende voordelen van publieke investeringen voor een samenleving. We willen ook de internationale dimensie van deze thematiek benadrukken. Na maanden van onderzoek en uitwisselingen met onze partners in Palestina, DR Congo en de Filipijnen zien we namelijk dezelfde strijd en hetzelfde uitblijvende antwoord van de overheid.

Als deze campagne je inspireert, horen we graag jullie goede ideeën en nieuwe energie! Wil je samen met ons zorgen voor de zorg? Deze closet sale is de ideale gelegenheid voor een eerste kennismaking!

We garanderen lage prijzen en een goede sfeer! In ieder geval toont elke aankoop een betrokkenheid met de zorg, want het ingezamelde geld gaat integraal naar de organisatie en de doelstellingen van de campagne.

Deel ons evenement zeker met je eigen omgeving! Ook daarmee bewijzen jullie steun!
We kijken uit naar jullie komst!

Heb je nog vragen, aarzel dan zeker niet om mij te contacteren (steffi@vivasalud.be of 02/209 23 65).