ManiFiesta, het solidaire festival dat je niet mag missen vindt dit jaar opnieuw plaats in Oostende op 7 en 8 september. Viva Salud is terug aanwezig met een stand over onze campagne ‘Zorgen voor de Zorg’ waar je onderandere ‘Zaktivist’ kunt worden of bekers kunt inzamelen voor het goede doel!

Elke beker betekent 0,50 euro voor het werk van onze partners in Palestina, de Filipijnen en DR Congo. We hebben jouw hulp nodig om dit weekend mee tot een succes te maken. Wil je met ons meedoen?

Help ons tijdens ManiFiesta!

We zoeken hulp bij verschillende taken:

– bekers inzamelen op het ManiFiesta terrein
– de informatiestand over onze campagne “Zorgen voor de Zorg” bemannen en helpen bij het maken van de Zaktivisten.

We vragen een engagement van 4 uur of meer tijdens het weekend.

We vragen een engagement van 4 uur of meer tijdens het weekend. In ruil krijg je een campagne T-shirt, snacks aan de Viva Salud stand, transportvergoeding als je ons 6 uur helpt en logement als je ons 8 uur of meer helpt!

Daarnaast krijg je ook van ManiFiesta een T-shirt, drankjes, maaltijden en kun je eventueel beroep doen op het gratis vervoer naar het festivalterrein.

Op zaterdag en zondag houden we om 12 uur ‘s middags een algemene briefing voor alle vrijwilligers. De ideale gelegenheid om de dag samen goed te beginnen met een eerste drankje !

Hou er rekening mee dat je je eigen festivalticket moet kopen, wat ook een belangrijke manier is om het festival te steunen!

Heb je zin om mee te doen?
Laat het ons dan snel weten!

Meer informatie over de wettelijke rechten en plichten van Viva Salud vrijwilligers vind je in onze beleidsnota voor vrijwilligers. 

Heb je vragen?

Aarzel dan niet om contact op te nemen met Marilyse op 02 209 23 65, 0470 82 72 11 of marilyse@vivasalud.be.