Steun het kind van een activist - Viva Salud
Steun het kind van een activist

Steun het kind van een activist

Wil je sociale bewegingen steunen in hun strijd voor het recht op gezondheid en sociale rechtvaardigheid? Dan is dit een concrete manier om dat te doen. Help Filipijnse activisten om hun kinderen zorgeloos naar school te sturen en versterk zo sociale bewegingen die opkomen voor het recht op gezondheid en sociale rechtvaardigheid.

Waarom is jouw steun nodig?

Talloze Filipijnse syndicalisten en mensenrechtenactivisten zetten zich belangeloos in voor hun gemeenschap. Vaak hebben ze daardoor geen vast inkomen en onvoldoende middelen om het schoolgeld van hun kinderen te betalen. Dat kan een obstakel zijn om zich in te zetten.

Dankzij jouw steun kunnen ze hun kinderen zonder financiële zorgen naar school sturen en zich aan hun engagement wijden.

Hoe werkt het?

  • Je schenkt maandelijks 25 euro
  • Elk jaar sturen we de giften naar de vakbondskoepel Center for Trade Union and Human Rights (CTUHR) die de fondsen vervolgens verdeelt onder de actieve ouders van kinderen die slagen op school.
  • Via onze lokale partner brengen we je in contact met een kind en zijn of haar familie. Rond Nieuwjaar krijg je een kaartje of een brief. Ook jij kan het kind een brief sturen. Zo ontdek je (opnieuw) de charme van een briefcorrespondentie en een persoonlijk contact met de kinderen.

Jouw maandelijkse steun wordt beschouwd als een gift en geeft recht op een fiscaal attest.

Wil je graag het kind van een activist steunen? Vul dan het online formulier in en we nemen contact met je op.